Over Prinses Theater

Het Prinses theater is het oudste en gezelligste nog bestaande theater van Rotterdam. De achterzijde van het pand is gebouwd in 1893 en de voorzijde aan de Schiedamseweg is er in 1913 aan vast gebouwd.

Het Prinses theater heeft twee oorlogen en twee pandemieën overleeft, zijnde de eerste en tweede wereldoorlog, de Spaanse griep en het Coronavirus. Het zag de eerste auto voorbij rijden en de eerste smartphone aan het oor van een voorbijganger, maar het staat er nog steeds.  

Tien jaar lang is er vanaf 2011 tot 2020 zonder enige vorm van steun of subsidie door vrijwilligers aan gewerkt en gesleuteld om het geheel in topconditie te brengen naar de maatstaven van deze huidige tijd.

binnenkort in dit theater

Onze visie heeft geleid tot een compleet en geheel multifunctionele indeling met alle faciliteiten die nodig zijn voor theater, dans, show, diner, borrel, receptie, vergadering of thema congres.
Alles voor een gebruiksvriendelijke inzet van het gebouw, de ruimtes en natuurlijk vooral voor onze klanten en bezoekers, waardoor er een full-service evenement kan worden neergezet en aangeboden.

Scroll naar top