Zakelijk

Het gebouw

Het Prinses Theater onderscheidt zich door haar  unieke, stijlvolle en licht nostalgische interieur, maar wel voorzien van alle moderne technieken voor presentatie, beeld, licht en geluid.

Het is dan ook bij uitstek geschikt voor selectieve evenementen als (kunst)exposities, lezingen of business to businesscongressen en andersoortige bedrijfspresentaties.

Wij bieden niet enkel de ruimtes aan, maar ook onze zeer uitgebreide horecafaciliteiten. Van borrel snacks tot galadiner kan worden verzorgd door onze eigen keuken.

Publiekspodium

Feestelijke samenkomsten van 50 tot 750 personen kunnen in ons theater georganiseerd worden. 250 Plaatsen aan tafels met stoelen, 350 in congres cq theateropstelling en 750 staanplaatsen.
Ons toneel bied mogelijkheden voor een orkest, band, stand-upcomedian of cabaret. De zaal kan afgewisseld worden ingedeeld als receptieruimte of ballroom met dinertafels.

Zo is er voor elke gebeurtenis een aparte stijl en atmosfeer te creëren die past bij de hospitality die u uw gasten wilt geven.
Onze eventplanner kan met u samen een volledige programma-indeling samenstellen voor een evenement dat als een knalspektakel herinnerd zal worden onthouden.

Evenementen

Voor congressen, voor lezingen, voor symposiums waar een meer persoonlijkere atmosfeer en ambiance gewenst is, is het Prinses Theater uw partner.
Door de brede oriëntatie en faciliteiten welke kunnen worden toegepast, zijn er haast geen grenzen voor uw organisatie qua ideeën en wensen.
Het technisch team is in staat onze entourage in een mum van tijd om te toveren van voorstellingszaal, naar salon-diner setting of een conference-opzet met alle soorten van communicatiemogelijkheden.
Daarnaast staat ons: ”catering team” ook hier weer garant voor culinaire verzorging op topniveau.

Scroll naar top